Skip to content
Menu

Ny samarbeidspartner har signert

Brødrene Hofstad AS, Hellvik Hus Stjørdal blir samarbeidspartner med Hommelvik IL fotball og håndball.

Stjørdalsfirmaet har signert en avtale med varighet ut 2021 og daglig leder Bjørn Ove Hofstad presenterer sitt firma på følgende måte:

Vi i Brødrene Hofstad AS, Hellvik Hus Stjørdal er en av 28 partnere i Hellvik Hus-kjeden. Firmaet vårt startet opp i 1999 og vi har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2016. Vi holder til på Stjørdal, nærmere bestemt i Kirkeveien 24. Vårt hovedområde har frem til nå vært Stjørdal kommune, men målet er å komme seg litt mer utenfor kommunegrensen. Vi har 19 ansatte, derav 14 tømrere, 1 flislegger og 4 på kontoret. Alle har ett mål med arbeidshverdagen: fornøyde kunder ?

Våre produkter og tjenester omfatter prosjektering og bygging av hus og hytter, tilbygg og rehabilitering, service og vedlikehold av næringsbygg og flislegging. I bunn og grunn utfører vi alt innenfor tømrerfaget, samt at vi nylig har ansatt en flislegger, slik at vi stiller mye sterkere på rehabilitering av bad og vaskerom. Vi ønsker å komme oss enda mer inn på eneboligmarkedet og vi tenker at blant annet Sveberg er et perfekt område for mange Hellvik Hus ?

Vårt motto er «bygg med glede» og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv.

Velger du Brødrene Hofstad AS, Hellvik Hus Stjørdal som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund.

Vi ønsker å støtte opp om fotball og håndball i Hommelvik, fordi vi vil være med å bidra til at alle barn skal ha mulighet til å drive med idrett og skape idrettsglede. Vi har i mange år vært med som sponsor og bidragsyter på idrettslagene i vårt nærområde. Når vi nå ønsker å utvide hovedområdet vårt litt, var det naturlig å støtte opp om Hommelvik som ligger utenfor egen kommune, men likevel i nærheten.

Målet vårt med denne sponsingen, er å få et større arbeidsområde, samt at vi ser store muligheter i boligområdet på Sveberg. Vi håper at vi gjennom dette samarbeidet kan få bygd Hellvik hus på mange av de nye tomtene på Sveberg. Håper derfor at vi kunne fått skapt en tillit med klubbens medlemmer, som gjør at de tipser aktuelle husbyggere om oss.

Vi ønsker å tilby en tipseavtale, hvor idrettslaget får en viss sum dersom noen av deres medlemmer tipser oss om husbyggere og vi faktisk får en byggekontrakt ut av det tipset.

Vi håper på ett godt og resultatfylt samarbeid ?

Sjekk ut hjemmesiden til Brødrene Hofstad AS Hellvik Hus Sjørdal her