Skip to content
Menu

Ny hovedsponsor har signert!

Ny hovedsponsor har signert!
Ny hovedsponsor har signert!
Ny hovedsponsor har signert!
HIL Fotball og håndball har signert ✍️ 3-åring sponsoravtale med Byggtorget Malvik Byggvare👏
 
Butikksjef Roger Westgård forteller følgende:
Dette er en kjempenyhet og vi er veldig stolte!
 
Avtalen gjør at vi kan tilby 20% rabatt til alle medlemmer til Hommelvik IL fotball og håndball på alt av varer i hele butikken. Gjelder ikke varer som allerede er på tilbud eller kampanjer. Vi har det du trenger til både små og store prosjekter. Og det vi ikke har, ja det skaffer vi! Så vi er en komplett leverandør til prosjektet ditt. Vi er et fint team og vi håper å se mange komme innom butikken! Vi snekres!
 
Både fotball- og håndballavdelingen er begeistret og stolte over å få inngå samarbeide med Byggtorget Malvik Byggvare. – Vi håper nå at våre medlemmer besøker og benytter seg av gode tilbud og ikke minst den unike rabatten på 20%, forteller fotballeder Ole Kroknes og håndballeder Bjarne Kristian Lervang.
 
Byggtorget Malvik Byggvare sin logo vil nå være synlig på både klubbgenseren og spilletrøyer. I tillegg arenareklame på Autosenteret Arena, Extra Arena Sveberg og i Sveberghallen.
 
Så folkens: Støtt opp om nærmiljøet og ta turen innom innom Byggtorget Malvik Byggvare og husk når du skal betale: Be om rabatten til Hommelvik IL fotball og håndball 💰