Skip to content
Menu

MX Sport med ny avtale

MX Sport på Malvik Senter har signert ny samarbeidsavtale med Hommelvik IL Fotball og håndball.

Avtalen gjelder ut 2022 og er viktig for både butikken og HIL fotball og håndball. MX Sport Malvik har fått Anders Myrland som ny daglig leder og han lover å ta godt vare på både HIL fotball og håndball som klubb og enkeltmedlemmene.

Anders forteller: – MX Sport Malvik ønsker å tilby HIL den beste servicen, fagkunnskap og et felles engasjement for den viktige rollen organisert idrett har for lokalmiljøet. Vi tilpasser gjerne sortimentet vårt etter innspill og ønsker fra medlemmene i HIL for å forsterke det lokale preget på butikken. I tillegg til at HIL sine medlemmer alltid får en ekstra rabatt ved å handle hos oss, så vil vi arrangere egne handlekvelder bare for HIL sine medlemmer der de kan gjøre ekstra gode kjøp.

Betyr mye
– En slik avtale betyr mye for oss. Det gir oss en mulighet til å få profilert vårt navn og logo på store og små idrettsarrangement i Trøndelag. Å bli assosiert med HIL vil garantert styrke vårt omdømme og gjøre oss mer synlige der idretten utøves. Noe som igjen gjør at flere vil oppsøke oss og bruke MX Sport Malvik når det skal handles utstyr til idrett eller aktiv fritid, sier den nye daglige lederen.

Restart
– MX Sport Malvik gjennomgår for tiden en slags restart. Det er allerede gjort en del forandringer blant personalet. Den nye kursen stakes ut i disse dager og alle strategiske valg er nok ikke helt klare. Men et valg er i hvert fall klart: For oss vil det være viktig å ha et godt samarbeid med lokale idrettslag. Videre ser vi at de som overlever i bransjen er de som er best på service og ikke minst fagkunnskap på de kategoriene man velger å satse på. Det overordnede målet er å sikre at det også i fremtiden er en lokal sportsbutikk på Malvik Senter, forteller Myrland.

Kom innom!
– Vi jobber for at vi om ikke lenge kan flytte inn i nye lokaler lengre frem i sentret enn det vi er i dag. Jeg ønsker med dette alle i HIL fotball og håndball en riktig god sommer og sist men ikke minst: Kom innom butikken, vi lover å by på både god service og gode tilbud!

Sjekk ut MX Sport på Facebook