Skip to content
Menu

MT Bygg ny hovedsamarbeidspartner

Det er en stor glede å fortelle at MT Bygg AS blir ny hovedsamarbeidspartner til HIL fotball og håndball.

MT Bygg blir med dette en av HIL fotball og håndballs viktigste samarbeidspartnere og bidragsytere.

Daglig leder i MT Bygg Sigurd Svavarsson har selv vært trener i mange år i idretten i Hommelvik og forteller følgende: – Jeg har forsøkt å bidra som best jeg har kunnet. Nå fikk jeg mulighet til å bidra også økonomisk. Det er vel anvendte penger til både barn og voksne, slik at de som står på med dugnaden opplever at det er flere som bidrar og ikke minst at barna får et best mulig tilbud så rimelig som mulig.

Verdsetter alle på banen

– I tillegg er HIL fotball og håndball de store aktørene som etter beste evne tar med alle på banen, noe jeg setter høyt. Det er fint når alle har like spillerdrakter og klubbgensere. Det er med å skape identitet og samhold for alle som er med. Tenker meg også forhåpentligvis tilbake som trener den dagen barnebarn blir tema, smiler Sigurd Svavarsson.

Nyoppstartet tømrerbedrift

MT Bygg er en nyoppstartet tømrerbedrift som tilbyr alt innen rehabilitering, nybygg, tilbygg og våtrom. – Vi oppfordrer alle tilknyttet HIL fotball og håndball til å ta kontakt via telefon eller e-post for en uforpliktende og gratis befaring. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan engasjeres på timepris eller vi kan avtale fastpris på et oppdrag hvis det er ønskelig, forteller daglig leder Sigurd Svavarsson.

Gunstig for treningsavgiften

Leder i HIL fotball Kent Omenås og leder i HIL håndball Jørgen Løvseth forteller følgende: – Vi er veldig glade for at MT Bygg nå blir med som ny hovedsamarbeidspartner. Samarbeidet med næringslivet er viktig får at HIL fotball og håndball skal kunne fortsette å tilby et høyt aktivitetsnivå med god kvalitet til barn og unge i Hommelvik. Støtten fra næringslivet bidrar til at vi kan holde våre treningsavgifter på et nivå som sikrer at alle som ønsker det kan være med å spille fotball og håndball. Dette er viktig for kunne forebygge utenforskap i idretten.

Logo på spilletrøyer og klubbgenser

Markedsansvarlig i HIL fotball og håndball Frode Rønsberg forteller at MT Bygg vil få sin logo på både spilletrøyer og klubbgenser. Rønsberg berømmer MT Bygg og daglig leder Sigurd Svavarsson. – Sigurd var svært interessert i et samarbeid med oss umiddelbart når vi tok kontakt. Min oppfordring blir som alltid til HIL fotball sine medlemmer: Benytt våre sponsorer og samarbeidspartnere, slik at de kan fortsette å støtte oss!

Sjekk MT Bygg sin hjemmeside og på Facebook.