Skip to content
Menu

Hommelvik Sjøside forlenger avtalen

Det er gledelig å fortelle at Hommelvik Sjøside forlenger samarbeidsavtalen med Hommelvik IL fotball og håndball.

Skryter av HIL fotball og håndball
– Fotball- og håndballavdelingen i Hommelvik IL driver et formidabelt arbeid med å tilrettelegge for fysisk aktivitet for barn og unge. På denne måten tilrettelegger de for at Hommelvik skal være et attraktivt og godt sted å vokse opp. Dette er verdier som for oss boligutviklere er meget viktig. Sammen skaper vi trivsel i Hommelvik, forteller daglig leder Oddstein Rygg.

Siste byggetrinn – salget er i gang
Morten Løvseth i Eiendomsmegler 1 forteller at det 8. og siste byggetrinnet ble lagt ut for salg nå etter påske. I alt 41 leiligheter i størrelse fra ca 28 m2 til ca 126 m2 presenteres nå på vår hjemmeside hommelviksjoside.no. Responsen har vært stor: 10 av leilighetene er allerede solgt, forteller Løvseth som oppfordrer interesserte om å ta kontakt.

Byggestart til høsten
– Selv i den spesielle tiden vi er inne i, ser vi at det er god interesse for Hommelvik Sjøside. Målet er byggestart i løpet av den kommende høsten. Det er viktig å bevare positiviteten og troen på framtida, sier Rygg og Løvseth som siden 2012 har stått bak utbyggingen av over 300 leiligheter på Hommelvik Sjøside

Takknemlige ledere
Leder i HIL fotball Kent Omenås og leder i HIL håndball Jørgen Løvseth forteller at de er takknemlige og stolte over at Hommelvik Sjøside fortsetter som en av de viktigste samarbeidspartnerne. Og de legger til: – Det er ingen tvil om at det nå er ekstra viktig med et godt samarbeid med våre sponsorer og samarbeidspartnere ettersom vi opplever fall i andre inntekstskilder som følge av koronavirus.

Sjekk ut Hommelvik Sjøsides hjemmeside