Skip to content
Menu

Emneside om Korona

Obligatorisk Smittevernregistrering

For å lette smittesporing ved et eventuelt utbrudd av Koronasmitte er Hommelvik Idrettslag pålagt å registere kontaktopplysninger for alle utøvere, trenere, publikum, funksjonærer osv. Benytt dette skjemaet for registrering.

Disse koronareglene gjelder i Malvik

Veileder – MALVIK KOMMUNE

Covid-19 praktisk info

Praktisk info HIL håndball, trykk her for retningslinjer for arrangement , eller her for trening i Sveberghallen.

Sjekklister for garderobe, sekretariat og smittevernvakter finner dere ved å trykke på det du ønsker info om! (publisert 6/10-20)

Velkommen til kamp i Sveberghallen

Vi tar Covid-19 på alvor for å sikre et trygt arrangement for alle. Les her for å vite hva som forventes av deg som utøver/støtteapparat eller publikum. Velkommen til oss!

NB! Fra uke 46 (11.11.2020) er det tillatt med 50 deltakere ved kamp. Deltakere er definert som spillere og tilskuere. Dette betyr dessverre at BORTELAG kun kan ha med TRE tilskuere totalt ved kamp i Sveberghallen. Dette antallet for å dekke transportbehovet til det besøkende laget. Trenere, lagledere, funksjonærer, dommere og ansatte i bygget, kommer i tillegg til de 50.

Hjemmelag kan ha 1 tilskuer pr. registrerte spiller i kamprapporten, i tillegg til funksjonærer/vakter på dugnad.

5`er/kortbanehåndball i Sveberghallen

Begrensinger på tilskuere ved kortbane kamper i Sveberghallen: Besøkende lag, uavhengig av om de er hjemme- eller bortelag i Sveberghallen, kan kun ha 3 tilskuere pr. lag på tribune. Antallet er satt for å dekke transportbehovet til lagene. Trenere og lagledere kommer i tillegg til 3 tilskuere pr. lag. Husk å registrere alle spillere og støtteapparat i Minhåndball.

Når Hommelvik er hjemmelag, så følger de øvrige retningslinjer for tilskuere (1 tilskuer pr. registrerte spiller i kampkortet).

Handlingsplan ved påvist Koronasmitte

Her finner dere handlingsplan ved påvist Korona smitte i Hommelvik håndball.

Ventesoner ved trening i Sveberghallen

Her finner du rutine og oversikt på hvilke garderober som skal benyttes når under trening i Sveberghallen.

Kiosk stenges i Sveberghallen (11.11.2020)

Pga. nye krav til antall deltakere ved innendørs arrangement, så har styret i HIL håndball besluttet å stenge kiosken inntil videre. Vi beklager ulempen!

Nyttige linker:

Folkehelseinstituttet
Norges håndballforbund
Helsedirektoratet